Leerkrachten

Octopus heeft een gemotiveerd en enthousiast team. U kunt kennis maken met onze leerkrachten en de groepen tijdens de rondleiding door de school.

Team Octopus

Juf Claartje

Groep 1-2

Juf Roxanna, Juf Alexandra en Juf Iris

Groep 2-3

Juf Iris en Juf Barbara

Juf Stefanie en Juf Kelly

Groep 5-6

Juf Kelly en Juf Elif

Groep 7-8

Meneer Giel en Juf Cheyenne

Onderwijsondersteuning

Juf Christina

Meneer Martijn

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.